Панасоник ру суппорт


Question0.  HDC-SD100 HDC-HS100?

Answer0. HDC-SD100 HDC-HS100 3MOS, 1/6" 610 . .

Question1.  DVD VideoCam Suite 1.0?

Answer1. VideoCam Suite 1.0 DVD : DVD-R DVD-RW DVD-RAM.

Question2.  VDR-D50 VDR-D51?

Answer2. VDR-D51 , - VDR-D50 .

Question3.  SDR-h350 ? ?

Question4.  VBR, Panasonic - VDR-D, SDR-S, SDR-H, HDC-SD HDC-DX?

Answer4. VBR (Variable Bit Rate) , , . .. , : Standart Definition : XP: 10 / (VBR), 25 SP: 5 / (VBR), 25 LP: 2,5 / (VBR), 25 High Definition : HF: 13 / (CBR) HN: 9 / (VBR) HE: 6 / (VBR)

Question5.  MotionDV Studio 5.3E?

Answer5. MotionDV Studio 5.3 , 5.1, 5.3 . - http://www.panasonic.ru/products/model.xgi?&_documentation=&category_id=36024&grp_id=35998&model_id=873740

Question6.  "-" Panasonic DVStudio 3?

Answer6. "-": 1. USB . 2. [DV STUDIO] [CAMERA] - [USB FUNCTION]. 3. , . 4. "DVStudio 3". 5. "AUTO ACQUIRE"

Question7.  NV-VP31EE-S NICAM?

Question8.  Panasonic miniDV ?

Answer8. , miniDV , Panasonic .

Question9.  ?

Question10.  NV-MX500EN ?

Question11.  CGA CGR NV-GS70EN?

Answer11. CGR CGA . CGR NV-GS70EN ! CGA-DU14, CGA-DU21 CGA-DU07.

Question12.  , VHS DVD DVD ?

Answer12. . , VHS DVD "" .

Question13.  IEEE 1394 . "Motion DV Studio 3.0", "MotionDV Studio 5.1E", "MotionDV Studio 5.3 LE". , ?

Answer13. Windows 98, Windows ME Windows 2000 Motion DV Studio 3.0, MotionDV Studio 5.1E, MotionDV Studio 5.3 LE, Adobe Premiere, . Windows XP , , . IEEE1394 .

Question14.  ?

Answer14. Windows 98, Windows ME Motion DV Studio 3.0, MotionDV Studio 5.1E, MotionDV Studio 5.3 LE, Adobe Premiere, . Windows XP, , , .

Question15.  Panasonic Dolby Digital (5.1 - )?

Answer15. Dolby Digital, HDC-DX1EE-S HDC-SD1GC-S.

Question16.  SDR-h350EE-S?

Answer16. , : (HDD) - Dolby Digital, 16 (48/2 ), (SDHC) - MPEG-1 Audio Layer 2, 16 (48 /2 ).

Question17.  14401080 HDC-DX1EE-S HDC-SD1GC-S Full-HD?

Answer17. Full-HD Panasonic HDC-DX1EE-S HDC-SD1GC-S, 1080 ( ).

Question18.  DVD VDR-D310EE-S?

Answer18. Dolby Digital AC-3, 16 (48/2 ).

Question19.  Secure Digital?

Answer19. (HDD) (SD, SDHC) :SDR-h30EE-S, SDR-h31EE-S, SDR-h350EE-S.

Question20.  RAW - , , ?

Question21.  Panasonic miniDV, DVD SD ?

Question22.  DVD VDR-D250EE-S?

Answer22. DVD VDR-D250EE-S , "Matsushita Electric Industrial Co., Ltd"

Question23.  NV-GS180EE-S?

Answer23. NV-GS180EE-S , "Matsushita Electric Industrial Co., Ltd"

Question24.  ?

Answer24. "" NV-GS400GC-S.

Question25.  DVD-R DVD-RAM ?

Answer25. DVD-RAM. DVD-R DVD .

Question26.  NV-GS6 USB ?

Answer26. NV-GS6 USB . DV- ( IEEE 1394 ) . MotionDV Studio, Adobe Premiere Windows Movie Maker. IEEE 1394 . Texas Instruments. . !

Question27.  ?

Answer27. NV-GS6EE-S, NV-GS25GC-S, NV-GS35GC-S, NV-GS75GC-S, NV-GS150GC-S, NV-GS250GC-S.

Question28.  Windows 2003?

Answer28. Windows 2003 Panasonic .

Question29.  NV-GS150 : -, , , , , , , , , , ?

Answer29. MotionDV Studio 5.3 USB .

Question30.  ?

Answer30. Panasonic, , PAL, SECAM. , .

Question31.  , WEB- ?

Answer31. WEB : Windows XP SP1, DirectX 9.0, Windows Messenger v.5.0. : 1. WEB- , ( http://engineering.panasonic.ru/Support/Categories/Video.aspx). 2. USB 3. "" 4. [WEB CAMERA] [CAMERA] - [USB FUNCTION] 5. Windows Messenger help . SP2 - www.microsoft.com

Question32.  "-" ?

Answer32. "-": 1. USB . 2. [DV STUDIO] [CAMERA] - [USB FUNCTION]. 3. , . 4. "DVStudio 3". 5. "AUTO ACQUIRE"

Question33.  USB ?

Answer33. USB NV-GS400GC-S, NV-GS250, NV-GS150, NV-GS75, NV-GS35, NV-GS25.

Question34.  OIS OIS?

Answer34. OIS - , . OIS - , , .

Question35.  DV- ""?

Question36.  DV- ?

Question37.  DV Panasonic - ?

Answer37. Panasonic DV , , .

Question38.  Panasonic ?

Answer38. , NV-GS400GC-S.

Question39.  NV-DS65 ?

Answer39. NV-DS65 miniDV .

Question40.  CGP-D28S?

Question41.  VW-DTM20E, VW-DTM21E, VW-DTM22E?

Question42.  , , CCD 800000 ?

Answer42. 800000 640 480. CCD .

Question43.  DV IN OUT?

Question44.  miniDV ?

Answer44. : AY-DVM60EF - 60 AY-DVM80EF - 80 AY-DVM60YE - 60 AY-DVM80YE - 80 "YE" "EF".

Question45.  , , ?

Question46.  FireWire IEEE1394 : 4pin-4pin 6pin-4pin

Answer46. IEEE 1394 : 6pin-4pin, : 4pin-4pin.

Question47.  - NV-GX7EN?

Answer47. "-" :
  1. "-" SD. (VCR) "-" "" "-".
  2. SD . USB SD-Card ( ). - SD , "-".

Question48.  , NV-GX7EN, DV-.

Answer48. ( DVi). "VCR FUNCTIONS" - "AV IN/OUT SETUP" - "DV OUT"--> "ON". .

Question49.  IEEE 1394 . , MotionDV Studio 3?

Answer49. , IEEE1394 MotionDV Studio 3

Question50.  , VHS ?

Answer50. , "". miniDV . VHS , , , .

Question51.  NV-DS50EN ?

Question52.  Panasonic NV-MX500EN?

Question53.  / - MotionDV Studio 3?

Answer53. MotionDV Studio 3 - . - Panasonic Plaza, .: (095) 737-46-60/61.

Question54.  ?

Question55.  S- NV-HS860/ 960 ?

Answer55. 1 In 2 Out S -.

Question56.  , -, , ..?

Question57.  AGS NV-GS330?

Answer57. Anti-Ground-Shooting - , .

Question58.  - " " HDC-SD100?

Question59.  MotionDV Studio 5.1E?

Question60.  DVD- DMR-ES10 DMR-ES20?

Answer60. DVD DMR-ES20, DMR-ES35VEES, DMR-ES35VEE9, DMR-ES15EE-S, DMR-EH60EE-S, DMR-EH55EE-S, DMR-EH65EE-S, DMR-EH57EE-S, DMR-EH67EE-S DV . DMR-ES10, DMR-ES30VEES .

Question61.  - "Digital Cinema", ?

Answer61. Digital Cinema 25* , , ( ). * 50i Digital Cinema.

Question62.  Panasonic ?

Answer62. Panasonic DMC-FT1EE, ( 3- ), ( 1,5 ) .

Question63.  ?

Answer63. Panasonic 2009 , , , , Panasonic . , . - http://www.panasonic.ru/support/notice/index.php?ID=351322. , Panasonic.

Question64.  ?

Answer64. : HDC-TM300; HDC-HS300; HDC-HS100 HDC-SD100.

Question65.  Windows 7 / ?

Answer65. Windows 7 / - - http://panasonic.jp/support/global/cs/index.html

Question66.  SDR-h350?

Question67.  HDC-HS700?

Answer67. HDC-HS700 FullHD 1920x1080/50p 28/, . .. , .

Question68.  HDC-SD700 ?

Answer68. mini-jack HDC-SD700 .

Question69.  3D ?

Answer69. "" HDC-SDT750 3D .

Question70.  SD- FullHD ?

Answer70. SD- FullHD : http://panasonic.jp/support/global/cs/sd/connect/dvc_h/dvc_h.html

www.panasonic.ru

Question0.  24p Real Cinema, TH-R65PY800?

Answer0. 24 24p Real Cinema, ( IFC). , 24p Real Cinema, 24 Playback, , 96 .

Question1.  TX-32PD30 . , .

Answer1. / "POWER", " ". , (http://engineering.panasonic.ru/ServiceCenters/)

Question2.  www.panasonic.ru TX-29PS11P?

Answer2. TX-29PS11P . Panasonic -: http://engineering.panasonic.ru/

Question3.  ?

Question4.  () TX-25F150T?

Question5.  RCA- TX-29P180T DVD , YPbPr ?

Answer5. RCA "MONITOR OUT".

Question6.  PIP, PAP, POP, PAT?

Answer6. :PIP - PAP - , POP - 1:2, PAT - . , -

Question7.  TX-29F155T " " "AUTO"?

Question8.  AV- ?

Answer8. AV- , , DVD . NICAM .

Question9.  Real Gamma Control, ?

Answer9. 16- , 10000:1, 3,072 .

Question10.  TX-29E220T "NICAM-stereo" ( )?

Answer10. TX-29E220T "NICAM-stereo" .

Question11.  Panasonic 26" ?

Answer11. Panasonic TX-R20LA80 20" .

Question12.  Panasonic PIP DVD, ?

Answer12. Panasonic, PIP , .

Question13.  Panasonic?

Question14.  HDAVI Control, ?

Answer14. HDMI -, - ( ). AV- HDAVI Control, , . HDAVI Control .

Question15.  HDAVI Control HDMI ?

Answer15. HDAVI Control HDMI. HDMI Panasonic - RP-CDHG15, RP-CDHG30, RP-CDHG50, RP-CDHG70, RP-CDHG100.

Question16.  "4:3 ", , ASPECT?

Answer16. "4:3 ", , HDMI High Definition (HD - ).

Question17.  TX-20LA6P TX-20LA60P?

Answer17. . TX-20LA6P , TX-20LA60P - .

Question18.  TX-29P150T TX-29P180T?

Answer18. TX-29P180T Virtual Dolby Surround, (8 2+14 ) RMS, TX-29P150T (7 2+10) RMS.

Question19.  " " ?

Answer19. PIP ( ) , , DVD .

Question20.  , ?

Question21.  ?

Question22.  TY-SP42P8W TH-42PS9W?

Answer22. 9- : TY-SP37P8W-K - 6 TY-SP37P8W-S - 6 TY-SP42P8W-K - 6 TY-SP42P8W-S - 6 TY-SP50P8W-K - 6 TY-SP50P8W-S - 6 TY-SP65P7W-K - 8 .

Question23.  Real Black Drive, Full-HD ?

Question24.  TH-65PV500R, TH-65PV600R - ?

Answer24. TH-65PV600R, TH-65PV500R .

Question25.  TH-R42PY85 HDMI L/R, ?

Answer25. ", . HDMI1 COMPONENT-AUDIO IN,- HDMI3- AV3-AUDIO IN. HDMI2 ."

Question26.  TH-R42EL8KA/KSA TH-R42EL8R/SR?

Answer26. TH-R42EL8KA/KSA - HDMI , 15pin D-Sub , - TH-R42EL8R/SR HDMI , 15pin D-Sub .

Question27.  Panasonic ?

Question28.  TX-PR46Z11 HDMI?

Answer28. TX-PR46Z11 HDMI. HDMI: 640 × 480 750 (720) / 60p 1125 (1080) / 60p.

Question29.  Panasonic DivX SD?

Answer29. TX-LR37V10, TX-LR32V10, TX-PR37Z11, TX-PR32Z11, TX-PR65V10, TX-PR58V10, TX-PR50V10, TX-PR42V10 DivX SD.

Question30.  - Natural Vision, ?

Answer30. Natural Vision - , , , , .

Question31.  TX-R37LX85?

Answer31. 1,049,088 (1,366 x 768)

Question32.  FM-?

Question33.  TX-PR42V10, ?

Answer33. "": 1. 2. "" 3. " " 4. "", .

Question34.  c 3D ?

Answer34. c 3D : 50` - 1.9 65` - 2.5 .

Question35.  Panasonic Full-HD 3D?

Answer35. Panasonic Full-HD 3D TX-PR50VT20 TX-PR65VT20.

Question36.  19201080 TX-PR42G10 ?

Question37.  TX-PR42G20 ?

Answer37. 8 15 30 1.25 : M8x15 M8x30

Question38.  3D TY-EW3D2LE?

Answer38. 3D :

Question39.  TX-PR42G20 Ethernet?

Answer39. , . http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_cis.html , .

Question40.  2D 3D?

Answer40. TX-PR42GT20 2D 3D.

Question41.  HDMI TX-PR50VT20?

Answer41. Panasonic 2010 HDMI 1.4 1.3.

Question42.  TX-LR37D25 6.1 ?

Answer42. " : - SD , Panasonic - 6.1 DVB-T."

Question43.  WEB- TY-EW3D10E TX-PR42GT20 skype ?

Question44.  "3D-"? .. 2D 3D.

Answer44. "3D-": TX-PR42ST30, TX-PR50ST30, TX-PR50VT30, TX-PR50GT30, TX-PR42GT30, TX-LR32DT30 TX-LR37DT30.

Question45.  WEB LCD/PDP Viera SKYPE TY-CC10W?

Answer45. , WEB TY-CC10W.

Question46.  TX-PR50VT30?

Answer46. TX-PR50VT30 : SD-Vide, AVCHD, AVI, MKV, ASF, MP4, MOV, PS, TS.

Question47.  2011 ?

Answer47. " 2011 : - DVB-T / (MPEG2 MPEG4-AVC(H.264)) - DVB-C (MPEG2 MPEG4-AVC(H.264))"

Question48.  , , ?

Answer48. :

Question49.  Wi-Fi , DY-WL10E-K?

Question50.  TX-PR42GT20 - Viera Cast Viera Connect?

Answer50. , . Viera Cast Viera Connect - - - . .

Question51.  Viera Connect ?

Answer51. Viera Connect : http://panasonic.net/avc/viera/us2011/connect_apps/category/1/0/

Question52.  (Skype) TX-PR50VT30?

Answer52. (Skype) : Panasonic - TY-CC10W Logitech - V-U0022

Question53.  Skype TX-PR50GT30 ?

Answer53. , . Skype. Skype , -: http://www.skype.com

Question54.  3D TY-EW3D2ME TX-PR50GT50?

Answer54. TY-EW3D2ME TX-PR50GT50, Bluetooth. 3D TY-ER3D4ME.

Question55.  WiFi ?

Answer55. WiFi : TX-PR50VT50 TX-PR55VT50 TX-PR65VT50 TX-PR50GT50 TX-PR42GT50 TX-PR55ST50 TX-PR50ST50 TX-PR42ST50 TX-LR55WT50 TX-LR47WT50 TX-LR47DT50 TX-LR42DT50 TX-LR55ET5 TX-LR47ET5 TX-LR42ET5 TX-LR32ET5

Question56.  , "VIERA remote" TX-PR42GT50?

Answer56. , . TX-PR42GT50 , "VIERA remote", . , .

Question57.  "VIERA remote"?

Answer57. "VIERA remote" iPhone, IPod Touch, IPad Android 2.2 .

Question58.  TX-PR42GT30 NVIDIA 3DTV Play?

Answer58. TX-PR42GT30 NVIDIA GeForce NVIDIA 3DTV Play. NVIDIA GeForce 3D TV NVIDIA 3DTV Play : http://www.nvidia.ru/object/3D_TV_play_ru.html

Question59.  Wi-Fi TX-PR50GT50 ?

Answer59. Wi-Fi TX-PR50GT50 : http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/2012/option1_2.html

Question60.  - VIERA?

Answer60. AVCHD 3D/Progressive : TX-PR**VT50 TX-PR**GT50 TX-PR**ST50 TX-PR**UT50 TX-PR**XT50 TX-LR**WT50 TX-LR**DT50 TX-LR**ET5 TX-LR**E5

Question61.  WEB- TX-PR50GT50 WEB- ?

Answer61. WEB- TX-PR50GT50 HTML5. , VIERA , , WEB- .

Question62.  , , ?

Question63.  (TWIN TUNER)?

Answer63. (TWIN TUNER) : TX-PR65VT60 TX-PR55VT60 TX-PR50VT60 TX-LR47WT60 TX-LR42WT60 TX-LR47DT60 TX-LR42DT60 TX-LR50DT60 TX-LR55DT60 TX-LR60DT60

Question64.  TX-LR39EM5A?

Answer64. - - . "OK" , "OK".

panasonic.ru

...

. M S 8 4 5 0 21 3
123456
  1. , M- PAVCKM (), N, F, G PAVCZ ()
  2. / , A-Z
  3. (8 = 2008, 9= 2009 )
  4. (4 = /)
  1. (5 = 11 20 )
  1. ( 0001 9999)
, "" (. ),
. K P L 84 1 0 0 0 0 0 1
12 34
  1. " " (K=, P=Panasonic)
  2. (8 = 2008, 9= 2009 )
  3. (41=1- )
1-10 11-20 21-30 1-10 11-20 21-30
111213414243
141516444546
212223515253
242526545556
313233616263
343536646566
  1. ( 000001 099999)

- (KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. ( - , - )
  3. ( - 11-20 )
  4. () (G - )
  5. (115145)

DVD/Blu-Ray

  1. , A-Z
  2. / , A-Z
  3. (8 = 2008, 9= 2009 )
  4. (H = )
  1. (A = , B=1)
  2. ( 000001 999999 00001 99999)

  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. (L=)
  1. (1 = 1- , 2 = 2- , 3=3- )
  2. , A-Z
  3. (A = , B=1)
  4. ( 00001 99999)

(PSEC/ Okayama)

  1. ( = )
  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. -
  3. /
  4. ( 00001 99999)

(NWBG)

  1. -, A-Z
  1. / , A-Z
  2. (9= 1999,2 = 2002, 8= 2008 )
  3. ( = )
  4. ( 00001 99999)

  1. 50
  2. / , A-J
  3. (6 = )
  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. ( 0001 9999)

(KX-F...)

  1. (8 = 2008)
  2. (L - )
  1. ( - 11-20 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (022336)

(KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. (L - )
  1. ( - 11-20 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (022336)

(KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. (I - )
  1. (C - 21-30 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (001835)

(DP-...) (UF-...)

. B A P 0 9 4 00 0 5 0
1234 5
  1. (B - , - ..)
  2. (A - 2001, B - 2002 ..)
  3. -
  4. -
  5. (00050)

  1. ( 2009.)

www.panasonic.ru

...

. M S 8 4 5 0 21 3
123456
  1. , M- PAVCKM (), N, F, G PAVCZ ()
  2. / , A-Z
  3. (8 = 2008, 9= 2009 )
  4. (4 = /)
  1. (5 = 11 20 )
  1. ( 0001 9999)
, "" (. ),
. K P L 84 1 0 0 0 0 0 1
12 34
  1. " " (K=, P=Panasonic)
  2. (8 = 2008, 9= 2009 )
  3. (41=1- )
1-10 11-20 21-30 1-10 11-20 21-30
111213414243
141516444546
212223515253
242526545556
313233616263
343536646566
  1. ( 000001 099999)

- (KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. ( - , - )
  3. ( - 11-20 )
  4. () (G - )
  5. (115145)

DVD/Blu-Ray

  1. , A-Z
  2. / , A-Z
  3. (8 = 2008, 9= 2009 )
  4. (H = )
  1. (A = , B=1)
  2. ( 000001 999999 00001 99999)

  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. (L=)
  1. (1 = 1- , 2 = 2- , 3=3- )
  2. , A-Z
  3. (A = , B=1)
  4. ( 00001 99999)

(PSEC/ Okayama)

  1. ( = )
  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. -
  3. /
  4. ( 00001 99999)

(NWBG)

  1. -, A-Z
  1. / , A-Z
  2. (9= 1999,2 = 2002, 8= 2008 )
  3. ( = )
  4. ( 00001 99999)

  1. 50
  2. / , A-J
  3. (6 = )
  1. (8 = 2008, 9= 2009 )
  2. ( 0001 9999)

(KX-F...)

  1. (8 = 2008)
  2. (L - )
  1. ( - 11-20 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (022336)

(KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. (L - )
  1. ( - 11-20 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (022336)

(KX-...)

  1. (8 = 2008)
  2. (I - )
  1. (C - 21-30 )
  2. -
  3. () (A - )
  4. (001835)

(DP-...) (UF-...)

. B A P 0 9 4 00 0 5 0
1234 5
  1. (B - , - ..)
  2. (A - 2001, B - 2002 ..)
  3. -
  4. -
  5. (00050)

  1. ( 2009.)

rus.panasonic.ru


Смотрите также